Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Sobota, 12 kwietnia 2025

Relacja z warsztatów kulinarnych w ramach pomocy żywnościowej FEPŻ 2021-2027 – Podprogram 2024

W dniu 28.03.29025r. w sali Miejskiej Biblioteki Publicznej w Krynicy Morskiej odbyły się kolejne warsztaty poprowadzone w ramach działań towarzyszących w programie Fundusze Europejskie na Pomoc Żywnościową 2021-2027 – Podprogram 2024. Pani Magdalena Deptuła poprowadziła warsztat edukacyjny z zakresu zdrowego jedzenia i niemarnowania żywności oraz warsztat kulinarny, podczas którego uczestnicy mieli możliwość przygotować samodzielnie placki z serka wiejskiego z sosem jogurtowym. Na zakończenie była degustacja przygotowanej potrawy. W spotkaniu wzięło udział 9 osób zakwalifikowanych do programu.

Dziękujemy za udział!